Click2Phone pentru pagina ta de internet

Ai o afacere si un site. Sunt doua metode clasice prin care cei interesati de oferta ta intra in contact cu tine: fie isi lasa numarul de telefon ca sa ii suni, fie te suna ei pe tine.

Ai nevoie de ceva inovativ? Daca vrei sa iti convertesti imediat vizitatorii site-ului in clienti, intra in contact cu ei instantaneu folosind optiunea Click2Phone.

Click2Phone iti permite sa plasezi pe site-ul tau un widget (script pentru pagina web) sau o imagine. Cand vizitatorii dau click, li se cere numarul de telefon care odata introdus apeleaza instantaneu unul dintre agentii tai de vanzari. Vizitatorii pot vorbi imediat cu o persoana pentru a primi informatii si raspunsuri la intrebari.

Click2Phone este o componenta esentiala a strategiei online de promovare a produselor si serviciilor oferite intrucat reprezinta o solutie rapida si gratuita pentru consumator de a vorbi instantaneu si gratuit cu cei ce le ofera pe website,  printr-un simplu click, fara a fi nevoie de casti sau microfon.

Cine are nevoie de Click2Phone?
 • cei ce vand prin Internet si care vor sa nu piarda niciun potential client.
 • cei ce vor sa isi diferentieze site-ul printr-o abordare inovativa a vizitatorilor
 • cei ce ofera help desk si isi doresc sa intre in contact direct pentru support
Cat costa Click2Phone?

Mai ieftin decat o linie telverde !

Fara abonament, fara taxa de instalare, fara alte costuri ascunse, platiti doar convorbirile. Vizitatorul primeste apel gratuit, costul apelurilor fiind suportat de Vanzator. Daca telefonul vazatorului este un numar din reteaua ClickPhone atunci costul apelului catre vanzator este zero.

Modalitatea de plata este prepaid sau postpaid.
Lista de tarife catre toate destinatiile internationale o gasiti aici.

Cum functioneaza Click2Phone?
 • Pentru a activa Click2Phone trebuie sa va creeati un cont
 • In contul dumneavoastra la sectiunea Click2Phone se personalizeaza widgetul:
  • Numele si telefonul vanzatorului, textul widgetului
  • Pozitia widgetului este configurabila in functie de designul siteului dumneavoastra, poate fi in partea stanga sau dreapta, la mijlocul paginii sau in partea de jos
  • Intervalul orar pe zilele saptamanii si pe ore cand widgetul este vizibil pe site si deci perioada cand vizitatorii va pot suna
  • Tarile pentru care permiteti apeluri de la vizitatori, puteti selecta una sau mai multe tari.
  • Puteti adauga propriul logo in fereastra de Click2Phone situat in partea dreapta sus
 • Instalarea widgetului in websiteul dumneavostra reprezinta o operatiune usoara dar este posibil sa aveti nevoie de webmasterul websiteului. Procedeul este similar cu instalarea altor widgeturi: Google analytics, trafic.ro, shomania.ro etc.
 • Dupa instalare cand vizitatorul siteului dumneavoastra da click pe widget i se deschide o fereastra unde este indrumat sa isi introduca propriul numar de telefon si apoi sa apese butonul Suna-ma

In cateva momente telefonul vizitatorului suna si aude mesajul: Va rugam asteptati sa fiti conectat. Apoi serverul ClickPhone initiaza apelul catre vanzator si incepe conversatia. In acest moment aveti cele mai mari sanse ca Vizitatorul sa devina Client.

Ce este Click2Phone ?
 • Click2Phone este un sistem integrat ce transforma vizitatorii ocazionali ai site-ului dumneavoastra in clienti, prin instalarea gratuita a unui widget
 • Este un instrument puternic de vanzare on-line ce poate fi integrat cu usurinta in orice pagina de web, indiferent de limbajul de programare folosit de aceasta.
 • Majoritatea vizitatorilor unui site ar dori sa confirme detalii si sa adreseze intrebari inainte  de a decide achizitia produsului/serviciului.
 • Click2Phone reduce semnificativ nivelul de abandon al vizitatorilor paginii tale   web 
  printr-un sistem inovativ ce permite vizitatorului sa vorbeasca telefonic cu detinatorul site-ului. Dupa completarea numarului de telefon fix sau mobil, vizitatorul face click pe butonul 
  Suna-ma si este sunat automat pe numarul introdus. Dupa ce raspunde este sunat apoi telefonul vanzatorului si astfel are loc conectarea vizitatorului cu vanzatorul.
 • Click2Phone este o componenta esentiala a strategiei online de promovare a produselor si serviciilor oferite intrucat reprezinta o solutie rapida si gratuita pentru consumator de a vorbi instantaneu si gratuit cu cei ce le ofera pe website,  printr-un simplu click, fara a fi nevoie de casti sau microfon.

click2call flow

Vrei sa testezi ?