Click2Phone pentru pagina ta de internet

Ai o afacere si un site. Sunt doua metode clasice prin care cei interesati de oferta ta intra in contact cu tine: fie isi lasa numarul de telefon ca sa ii suni, fie te suna ei pe tine.

Ai nevoie de ceva inovativ? Daca vrei sa iti convertesti imediat vizitatorii site-ului in clienti, intra in contact cu ei instantaneu folosind optiunea Click2Phone.

Click2Phone iti permite sa plasezi pe site-ul tau un widget (script pentru pagina web) sau o imagine. Cand vizitatorii dau click, li se cere numarul de telefon care odata introdus apeleaza instantaneu unul dintre agentii tai de vanzari. Vizitatorii pot vorbi imediat cu o persoana pentru a primi informatii si raspunsuri la intrebari.

Click2Phone este o componenta esentiala a strategiei online de promovare a produselor si serviciilor oferite intrucat reprezinta o solutie rapida si gratuita pentru consumator de a vorbi instantaneu si gratuit cu cei ce le ofera pe website,  printr-un simplu click, fara a fi nevoie de casti sau microfon.

Cine are nevoie de Click2Phone?

  • cei ce vand prin Internet si care vor sa nu piarda niciun potential client.
  • cei ce vor sa isi diferentieze site-ul printr-o abordare inovativa a vizitatorilor
  • cei ce ofera help desk si isi doresc sa intre in contact direct pentru support

Cat costa Click2Phone?

Mai ieftin decat o linie telverde !

Fara abonament, fara taxa de instalare, fara alte costuri ascunse, platiti doar convorbirile. Vizitatorul primeste apel gratuit, costul apelurilor fiind suportat de Vanzator. Daca telefonul vazatorului este un numar din reteaua ClickPhone atunci costul apelului catre vanzator este zero.

Modalitatea de plata este prepaid sau postpaid.
Lista de tarife catre toate destinatiile internationale o gasiti aici.

Cum functioneaza Click2Phone?

  • Pentru a activa Click2Phone trebuie sa va creeati un cont
  • In contul dumneavoastra la sectiunea Click2Phone se personalizeaza widgetul:
    • Numele si telefonul vanzatorului, textul widgetului
    • Pozitia widgetului este configurabila in functie de designul siteului dumneavoastra, poate fi in partea stanga sau dreapta, la mijlocul paginii sau in partea de jos
    • Intervalul orar pe zilele saptamanii si pe ore cand widgetul este vizibil pe site si deci perioada cand vizitatorii va pot suna
    • Tarile pentru care permiteti apeluri de la vizitatori, puteti selecta una sau mai multe tari.
    • Puteti adauga propriul logo in fereastra de Click2Phone situat in partea dreapta sus
  • Instalarea widgetului in websiteul dumneavostra reprezinta o operatiune usoara dar este posibil sa aveti nevoie de webmasterul websiteului. Procedeul este similar cu instalarea altor widgeturi: Google analytics, trafic.ro, shomania.ro etc.
  • Dupa instalare cand vizitatorul siteului dumneavoastra da click pe widget i se deschide o fereastra unde este indrumat sa isi introduca propriul numar de telefon si apoi sa apese butonul Suna-ma

In cateva momente telefonul vizitatorului suna si aude mesajul: Va rugam asteptati sa fiti conectat. Apoi serverul ClickPhone initiaza apelul catre vanzator si incepe conversatia. In acest moment aveti cele mai mari sanse ca Vizitatorul sa devina Client.

Ce este Click2Phone ?

  • Click2Phone este un sistem integrat ce transforma vizitatorii ocazionali ai site-ului dumneavoastra in clienti, prin instalarea gratuita a unui widget
  • Este un instrument puternic de vanzare on-line ce poate fi integrat cu usurinta in orice pagina de web, indiferent de limbajul de programare folosit de aceasta.
  • Majoritatea vizitatorilor unui site ar dori sa confirme detalii si sa adreseze intrebari inainte  de a decide achizitia produsului/serviciului.
  • Click2Phone reduce semnificativ nivelul de abandon al vizitatorilor paginii tale   web 
    printr-un sistem inovativ ce permite vizitatorului sa vorbeasca telefonic cu detinatorul site-ului. Dupa completarea numarului de telefon fix sau mobil, vizitatorul face click pe butonul 
    Suna-ma si este sunat automat pe numarul introdus. Dupa ce raspunde este sunat apoi telefonul vanzatorului si astfel are loc conectarea vizitatorului cu vanzatorul.
  • Click2Phone este o componenta esentiala a strategiei online de promovare a produselor si serviciilor oferite intrucat reprezinta o solutie rapida si gratuita pentru consumator de a vorbi instantaneu si gratuit cu cei ce le ofera pe website,  printr-un simplu click, fara a fi nevoie de casti sau microfon.

click2call flow

Vrei sa testezi ?
Click aici si te sunam GRATUIT si IMEDIAT.

De ce ClickPhone?

GRATIS primesti numar de Romania
GRATIS pentru apelurile primite
GRATIS in reteaua ClickPhone
GRATIS cand esti in roaming

Testati gratuit timp de 10 zile calitatea HD a convorbirilor ClickPhone!
Puteti primi oricate apeluri doriti.
Nu puteti suna daca nu aveti credit.
Dupa 10 zile, daca doriti sa pastrati numarul e suficient sa reincarcati cu 5 euro (valabil 1 an, echiv. a 500 de minute de convorbiri in retelele fixe din Romania sau in Italia/Germania/Franta/UK etc).

Cum functioneaza

Vreau cont

Suna acum prin ClickPhone!

1. Creeaza-ti un cont nou
2. Conecteaza-te in contul tau
3. Instaleaza-ti telefonul
4. Cumpara credit
5. Suna la cele mai mici tarife

Verifica rapid tariful ClickPhone

Ce parere au clientii nostri?

  • Anonim
    foarte usor si rapid la incarcarea online. nota: fb.
  • Marcel Rotariu
    ....secretara...si...managerul...! ...sincer,nu va gasesc minusuri ; ce as putea sa...inventez....?
  • Ciprian Logofatu
    chiar daca este un serviciu online cei de la clickphone au raspuns prompt si am concretizat relativ usor.
  • COSTEL GIURGIU
    am fost placut impresionat de disponibilitatea echipei click phone in rezolvarea problemelor de conectare. este o echipa ok.
  • Anonim
    site-ul este user-friendly. imi place foarte mult serviciul de asistenta. este extrem de folositor daca esti logat pe site. mi-ar fi placut sa exsite si varianta in limba engleza a site-ului.
  • Dumitru Gavrila
    nu am nimic de reprosat.e o stare fireasca de normalitate are ar trebui regasita pretutindeni.
  • Anonim
Visa MasterCardPayPalBanca Transilvania 24 onlineBCR Online
Afiseaza mesaj