Cumpara Credit

Cinci metode sigure de a cumpara credit

 1. Online cu carte de credit/debit (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) - contul se incarca automat in cateva minute
 2. Online folosind contul tau PayPal - contul se incarca automat in cateva minute
 3. Numerar la sediu CARO Network - contul se incarca automat la emiterea chitantei
 4. Transfer bancar: in contul tau ai posibilitatea sa generezi o factura proforma pe care o poti plati de la orice banca - contul dvs se incarca la primirea banilor in contul nostru
 5. Online folosind BT 24 de la Banca Transilvania - contul se incarca automat in cateva minute
 6. Online folosind 24 Banking de la BCR - contul se incarca automat in cateva minute

A. Vreau sa cumpar on-line

CARO Network vinde online produsele/serviciile sale prin intermediul serviciilor de plata online ale PayU (www.PayU.ro)

Puteti cumpara produsele noastre online urmand 3 pasi:

 1. Logati-va in contul dvs si selectati cartela valorica (5, 10, 20 sau 30 euro) pe care o doriti
 2. Introduceti datele dvs. personale.

  Aceste informatii sunt necesare pentru procesarea corecta si eficienta a comenzii plasate de catre dumneavoastra. Introducerea datelor personale se face utilizand o conexiune criptata SSL pe 128 biti. Mai multe informatii sunt disponibile in rubrica "Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?". Informatiile personale nu sunt transferate catre alte terte parti, nici de catre CARO Network, nici de catre PayU. Aveti grija sa completati formularul corect si sa indicati persoanele la care se va face facturarea si livrarea. Adresa de email are importanta extrema deoarece informatiile legate de comanda si produsele comandate vor fi transmise via email. O adresa de email incorecta incetineste intregul proces de comanda a produsului.

 3. Introduceti datele despre credit/debit card:

  Daca ati ales metoda de plata "Card credit/debit" este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra. Pentru platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si Mastercard/Maestro) este folosit sistemul 3D Secure elaborat de aceste organizatii care asigura tranzactiilor online acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. 3D Secure asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. In plus, 3D Secure este un sistem de autentificare a identitatii posesorilor de carduri in mediu electronic. Procesul de autentificare a posesorului cardului se face pe baza codului de securitate cunoscut numai de posesor si se desfasoara numai pe serverele Visa sau MasterCard, dupa caz. Sistemul 3D Secure permite efectuarea de cumparaturi on-line cu orice card emis sub licenta Visa sau MasterCard, inclusiv cele de debit si cele electronice Maestro si Visa Electron. Sunt acceptate si cardurile virtuale emise de aceste organizatii.

  Daca tranzactia prin card a fost reusita, contul dvs se incarca in cateva minute iar urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email.

B. Politica de securitate

Cat de sigur este pentru mine sa platesc online?

Produsele de pe acest website sunt comercializate online prin intermediul serviciilor de plati online oferite de PayU. Riscurile asociate unei plati online sunt:

Datele personale introduse de dumneavoastra pentru completarea comenzii sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite – CARO Network si PayU garanteaza securitatea sistemelor sale informatice. Cititi "Politica de confidentialitate" PayU pentru mai multe informatii despre subiect.
Datele dumneavoastra in cazul platilor prin card bancar – numar de card, data expirarii, etc. – sa intre in posesia unor terte parti si sa fie abuziv folosite. In cazul sistemului 3D Secure aplicat de catre PayU pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici-un moment de timp, pe serverele noastre sau pe serverele PayU, aceastea fiind direct introduce in sistemele Visa sau MasterCard, dupa caz. In plus, in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM. Cititi "Verified by Visa" si "SecureCode" pentru detalii complete legate de sistemul 3D Secure.

C. Metode de plata

Puteti alege dintre urmatoarele metode de plata: card de credit/debit sau PayPal. Daca ati selectat card de credit/debit ca metoda de plata, este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va multumeste pentru comanda pe site-ul nostru si va ofera informatiile relevante pentru comanda. Aceste informatii le veti primi de asemenea prin email iar contul dvs ClickPhone va fi creditat automat cu valoarea achizitionata.

Acceptam urmatoarele carti de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusive cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

Cum cumpar credit online prin BT24 - Banca Transilvania

Banca Transilvania - BT24
 1. In contul tau ClickPhone apasa butonul Cumpara pentru valoarea creditului dorit.
 2. Dupa completarea datelor de facturare apasati butonul Continua / Plaseaza comanda.
 3. Sunteti redirectat automat pe www.bt24.ro unde va logati cu userul si Digipassul dvs ca de obicei.
 4. Imediat ce v-ati logat pe www.bt24.ro sunteti indrumat sa confirmati codul de raspuns de pe Digipass aferent tranzactiei.
 5. După plasarea comenzii veţi primi prin email o confirmare a înregistrării acesteia.
  Veţi primi o notificare prin email şi imediat după ce creditul dvs. a fost inregistrat in sistemul ClickPhone. Comisionul este zero.

Cum cumpar credit online prin 24 Banking - Banca Comerciala Romana

BCR - 24Click
 1. In contul tau ClickPhone apasa butonul Cumpara pentru valoarea creditului dorit.
 2. Dupa completarea datelor de facturare apasati butonul Continua / Plaseaza comanda.
 3. Sunteti redirectat automat pe www.24banking.ro unde va logati cu userul si Digipassul dvs ca de obicei.
 4. Imediat ce v-ati logat pe www.24banking.ro sunteti indrumat sa confirmati codul de raspuns de pe Digipass aferent tranzactiei.
 5. După plasarea comenzii veţi primi prin email o confirmare a înregistrării acesteia.
  Veţi primi o notificare prin email şi imediat după ce creditul dvs. a fost inregistrat in sistemul ClickPhone. Comisionul este zero.

De ce ClickPhone?

GRATIS primesti numar de Romania
GRATIS pentru apelurile primite
GRATIS in reteaua ClickPhone
GRATIS cand esti in roaming

Testati gratuit timp de 10 zile calitatea HD a convorbirilor ClickPhone!
Puteti primi oricate apeluri doriti.
Nu puteti suna daca nu aveti credit.
Dupa 10 zile, daca doriti sa pastrati numarul e suficient sa reincarcati cu 5 euro (valabil 1 an, echiv. a 500 de minute de convorbiri in retelele fixe din Romania sau in Italia/Germania/Franta/UK etc).

Cum functioneaza

Vreau cont

Suna acum prin ClickPhone!

1. Creeaza-ti un cont nou
2. Conecteaza-te in contul tau
3. Instaleaza-ti telefonul
4. Cumpara credit
5. Suna la cele mai mici tarife

Verifica rapid tariful ClickPhone

Ce parere au clientii nostri?

 • Anonim
  serviciu excelent. raspuns foarte rapid (cateva minute) la intrebari. highly recommended!
 • Alina M.
  simplu si repede. siguranta si incredere prin gecad epayment.
 • Alexandru Pavel
  metoda de plata cu cardul este sigura (3d secure)si rapida. exista toate informatiile necesare tranzactiei.
 • Anonim
  site simplu, toate informatiile usor de gasit, raport calitate / pret excellent, seriozitate, metoda de plata sigura (inspira incredere)
 • Ciprian Logofatu
  chiar daca este un serviciu online cei de la clickphone au raspuns prompt si am concretizat relativ usor.
 • Lucian Sarbu
  optiuni de plata multiple, serviciu ireprosabil. recomand tuturor celor interesati. este o solutie buna de telefonie voip, nu am avut probleme
 • Marcel Rotariu
  ....secretara...si...managerul...! ...sincer,nu va gasesc minusuri ; ce as putea sa...inventez....?
Visa MasterCardPayPalBanca Transilvania 24 onlineBCR Online
Afiseaza mesaj