Reguli de utilizare a serviciilor ClickPhone

Acest document este un Contract la distanta si reprezinta un Acord de utilizare a serviciilor, fiind referit in continuare si ca "Acord".
Serviciile disponibile prin intermediul site-ului www.ClickPhone.ro va sunt oferite conditionat de acceptarea de catre dumneavoastra in integralitatea lor a prevederilor stipulate mai jos. In consecinta, utilizarea serviciilor reprezinta acordul dumneavoastra implicit cu termenii si conditiile de furnizare si utilizare a acestora.

Furnizorul serviciilor ClickPhone: Programele ClickPhone H-PBX, ClickPhone H-PBX Q sunt proprietatea SC CARO Network S.R.L., cu sediul in Str. Avram Iancu nr 22, Sector 2, Bucuresti, Romania, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J40/21801/2004, cod de inregistrare fiscala RO17072761, Tel: +4031-005.00.15, e-mail: office@clickphone.ro

Conditiile de furnizare si utilizare a serviciilor: Pentru a utiliza oricare din programele sau serviciile ClickPhone, utilizatorul trebuie sa dispuna de echipamentele necesare (calculator, conexiune INTERNET, etc.), accesul la aceste mijloace fiind responsabilitatea sa exclusiva.
Avem nevoie de consimţamântul dvs. explicit pentru:
- prelucrarea datelor cu caracter personal
- primirea de informatii vitale functionarii continue si in siguranta a serviciilor noastre
- distribuirea de date cu caracter personal
asa cum este prevazut in  ACORD-ul de prelucrare a datelor cu caracter personal, în conformitate cu Directiva UE 680/2016

Utilizatorul intelege ca folosirea serviciilor ClickPhone presupune urmatoarele conditii tehnice de functionare: 
» Conexiune la Internet de 128 kbps garantat 
» Timpi de raspuns < 150ms 
» Jitter < 30ms 
» Pierdere de pachete < 1%

CARO Network isi ofera serviciile in baza principiului "asa cum sunt disponibile" si nu garanteaza nici expres, nici implicit functionarea continua a serviciilor si disponibilitatea lor pentru utilizator. CARO Network nu ofera nici o garantie de calitate sau performante si nu este responsabila pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, pierderi de date, profit sau orice alt fel de pierderi rezultand din utilizarea serviciilor ClickPhone.

CARO Network isi rezerva dreptul de a modifica sau intrerupe (temporar sau permanent) serviciile sale fara o notificare prealabila in orice moment de timp. CARO Network nu este raspunzator fata de dumneavoastra sau orice alta institutie sau terta persoana pentru intreruperea sau suspendarea serviciilor oferite de site si nici pentru pierderile, directe sau indirecte, a unor ocazii sau oportunitati de afaceri sau pentru beneficiile nerealizate ale dumeavoastra sau ale unor terti cu care va aflati in contact, ca urmare a nefunctionarii sau functionarii necorespunzatoare a serviciilor.

Contul de utilizator: Pentru a folosi serviciile ClickPhone va obligati sa completati formularul de inregistrare al site-ului cu date reale, complete si exacte si sa reinnoiti aceste date, atunci cand este necesar pentru a le mentine reale si complete. Utilizatorul are dreptul la un singur cont ClickPhone. Dacă se doresc mai multe numere acestea se livrează pe Trunk, în acest caz clientul trebuie sa aibă o centrala telefonică care sa îi permită administrarea numerelor.

Daca informatiile furnizate de dumneavostra in formular nu sunt reale sau sunt inexacte sau incomplete, CARO Network isi rezerva dreptul de a desfiinta sau suspenda contul dumneavoastra si de a nu va mai permite accesul la vreunul din serviciile sale. CARO Network poate solicita utilizatorului un act care sa ii dovedeasca identitatea.

Accesul la programele si serviciile ClickPhone se realizeaza pe baza unor coduri de acces individuale. Utilizatorul este raspunzator pentru mentinerea confidentialitatii contului de utilizator si a parolei si va raporta orice utilizare neautorizata a acestora.

Utilizatorul este in intregime responsabil de toate activitatile si informatiile care sunt transmise din contul sau precum si de folosirea efectiva a acestora, indiferent daca acestea se fac cu sau fara voia sa. Utilizatorul este de acord sa foloseasca comanda de iesire din cont cand termina sesiunea de utilizare a programelor. CARO Network nu va fi responsabila de consecintele nerespectarii acestor reglementari de catre utilizator. In cazul accesarii neautorizate a contului de catre persoane terte, din orice motive, CARO Network nu isi asuma nici o responsabilitate fata de consecintele care pot aparea. De asemenea, CARO Network este exonerata de orice raspundere in cazul pierderii confidentialitatii contului de utilizator sau a parolei sau pentru orice paguba care rezulta din incapacitatea utilizatorului de a se conforma masurilor de siguranta prevazute mai sus.

Utilizatorul (consumatorul in sensul legislatiei aplicabile in materie de protectia consumatorului) intelege si este de acord prin utilizarea programelor ClickPhone ca furnizarea de catre CARO Network a serviciilor de comunicatii electronice achizitionate online incepe dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute. Prestarea serviciilor de comunicatii electronice incepe, cu acordul clientului, inaintea expirarii termenului de 10 zile lucratoare prevazute la art. 7 (alin. 1) din OG nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta.

Obligatiile utilizatorului Utilizatorul este de acord sa foloseasca serviciile CARO Network numai in scopuri legale, obligandu-se in acest sens sa nu intreprinda nici una dintre urmatoarele activitati: 
» Sa desfasoare activitati frauduloase prin intermediul serviciilor furnizate de catre CARO Network, intelegandu-se prin acestea, cu titlu exemplificativ, oferte false de vanzare/cumparare produse sau servicii, inselatorii financiare, escrocherii mascate, piraterie software. 
» Sa modifice, sa distribuie, sa transmita, sa afiseze, sa publice, sa reproduca, sa acorde licente, sa creeze produse derivate, sa transfere sau sa vanda orice fel de informatie sau servicii obtinute de pe sau prin intermediul programelor si site-ului ClickPhone. 
» Sa publice imagini sau texte cu continut explicit sexual, materiale defaimatoare, obscene, de amenintare, materiale care au continut explicit privind violenta fizica sau verbala sau alte acte de cruzime, materiale care se refera la utilizarea, fabricarea, comercializarea armamentului sau drogurilor 
» Sa incarce, trimita sau transmita vreun material cu virus informatic, sau orice alt cod de calculator, care este programat sa distruga, sa perturbe sau sa ingradeasca utilizarea (sau orice alta utilizare cu exceptia utilizarii corecte si acceptabile a serviciilor) pe fiecare dintre calculatoarele, retelele, materialele si programele care se gasesc in serviciul societatii in vederea furnizarii serviciilor ClickPhone 
» Sa interfereze sau sa afecteze retelele conectate la site sau sa incalce in acest mod necesitatile procedurale ale website-urilor 
» Sa aduca atingere in vreun fel drepturilor de proprietate intelectuala, siglelor comerciale sau oricaror alte drepturi ce incumba materialelor publicate pe website-urile CARO Network 
» Sa hartuiasca persoane prin intermediul serviciilor ClickPhone. 
» Sa vanda catre terti serviciile ClickPhone si/sau sa redirectioneze prin intermediul serviciilor ClickPhone trafic telefonic generat in retele de telefonie de catre alti abonati. Beneficiarul intelege ca nerespectarea acestei prevederi poate provoca daune importante CARO Network si se obliga sa achite contravaloarea acestor daune in cazul provocarii lor.

Creditul si numarul de telefon alocat: Creditul contului este valabil timp de 1(un) an de la data ultimei plati. La expirarea valabilitatii contului ClickPhone creditul se anuleaza si devine 0 (zero). Conturile nou create la au o durata de valabiliatate de 3 zile pentru a permite testarea serviciul ClickPhone. Alimentarea cu bani a unui cont prepaid prelungeste cu 12 luni durata de valabilitate a contului cu conditia achitarii abonamentului lunar. In cazul neachitarii abonamentului se suspenda numarul de telefon si accesul la contul ClickPhone. Daca pe perioada suspendarii timp de 30 zile si nu se face o plata contul ClickPhone se reziliaza automat, iar numarul se va dealoca. Numar de telefon este valabil numai pe perioada valabilitatii contului. Creditul achizitionat in sistem prepaid nu se returneaza si nu se poate transfera catre alte conturi. In cazul in care creditul este 0, numarul de telefon poate fi retras utilizatorului si realocat unui alt utilizator conform politicii CARO Network. Taxarea serviciului se face la secunda dupa primul minut, iar minutele bonus se rotunjesc în sus la minut.

Apeluri de Urgenta: Serviciul ClickPhone permite apeluri catre numarul unic de urgenta 112.
Serviciile de telefonie ClickPhone folosesc tehnologia VoIP. Aceasta tehnologie este limitata din punct de vedere al transmiterii informatiilor de localizare primara catre Sistemul National Unic pentru apelurile de urgenta 112. In caz de urgenta, pentru localizarea dvs. va recomandam:
- sunati direct de pe numarul operatorului de telefonie mobila in cazul in care folositi aplicatia Softphone prin reteaua de date mobile 3G/4G.
- folositi aplicatia „Apel 112” in cazul in care aveti acces la o retea wi-fi. „Apel 112” este o aplicatie gratuita pentru telefoanele mobile cu sisteme Android si iOS, capabila sa genereze informatia de localizare si sa transmita poziţia geografica a telefonului dvs. Aplicaţia foloseşte conexiunea wi-fi pentru a transmite catre sistemul informatic al serviciului de urgenţa 112 coordonatele geografice ale telefonulului mobil. Daca informaţia de localizare nu este transmisa automat în sistemul 112, puteti transmite verbal coordonatele afisate in aplicatie.

Modificarea Acordului: CARO Network are dreptul de a modifica in orice moment continutul prezentului document si tarifele serviciilor fara informare prealabila a utilizatorilor, prin publicarea noilor conditii de furnizare pe site-ul www.ClickPhone.ro. Utilizatorilor le revine obligatia de a verifica periodic continutul prezentului document precum si tarifele de telefonie. Folosirea in continuare a serviciilor constituie un raspuns afirmativ de acceptare a modificarilor si acordul utilizatorului de a se conforma acestora.

Incetarea colaborarii: Sunteti de acord ca site-ul ClickPhone.ro, daca considera de cuviinta, va poate bloca contul, accesul la pagina de web, utilizarea serviciilor ClickPhone.ro de care beneficiati, sau sa scoata si sa stearga orice continut din cadrul serviciilor, inclusiv dar nu limitat la: lipsa de folosire sau daca ClickPhone.ro considera ca ati violat sau nu ati actionat conform cu litera sau spiritul Regulilor de Utilizare. Sunteti de acord ca orice incetare a accesului dumneavoastra la serviciile site-ului, conform oricarei reguli din Regulile de Utilizare poate fi efectuata fara o avertizare anticipata si luati la cunostinta si sunteti de acord ca ClickPhone.ro poate dezactiva sau sterge imediat contul dumneavoastra din cadrul site-ului www.ClickPhone.ro precum si toate informatiile in legatura cu acesta, si/sau sa interzica orice acces ulterior la astfel de fisiere sau la serviciile site-ului. Mai mult, sunteti de acord ca ClickPhone.ro nu va fi raspunzator fata de dumneavoastra sau orice terta parte in orice mod pentru interzicerea si/sau stergereacontului si a accesului la serviciile puse la dispozitie prin intermediul site-ului.

Drepturi de proprietate: Programele ClickPhone H-PBX si ClickPhone H-PBX Q sunt inregistrate la Oficiul Roman pentru Drepturile de Autor si sunt proprietatea SC CARO Network SRL. Conform licentei, nu este permisa vanzarea, inchirierea sau orice alte actiuni de comercializare pentru programele ClickPhone H-PBX si ClickPhone H-PBX Q. Numai serviciile aferente acestor programe pot face obiectul distributiei. Nu se acorda exclusivitate in nicio situatie. Ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul si orice script folosit in legatura cu serviciile sale (programe) contin informatii confidentiale si aflate sub drept de proprietate si sunt protejate de legile privind dreptul de proprietate intelectuala, industriala si alte legi aplicabile. Mai mult, ati luat cunostinta si sunteti de acord ca orice continut din cadrul bannerelor publicitare sau promotiilor sau alte informatii disponibile prin intermediul site-ului este protejat de drepturi de autor, de marci comerciale sau de servicii, patente sau alte drepturi de proprietate sau legi. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, cedati, imprumutati, vindeti, distribuiti sau sa creati materiale derivate bazate pe serviciile sau pe scripturile folosite in cadrul site-ului, doar daca nu este stipulat altfel, in mod expres, de reprezentantii autorizati ai ClickPhone.ro

Absolvirea de raspundere: Declarati in mod expres ca intelegeti si ca sunteti de acord cu urmatoarele afirmatii: utilizarea serviciilor ClickPhone.ro se face pe propria raspundere. Serviciile sunt furnizate pe principiul asa cum sunt sau asa cum sunt disponibile. Site-ul ClickPhone.ro se absolva in mod expres de toate raspunderile de orice fel, exprimate direct sau indirect, inclusiv, dar nu limitat la garantiile indirecte de vanzare sau conformitate cu specificatiile pentru un anume scop. Niciun sfat sau alte informatii orale sau scrise, obtinute de dumneavoastra de la ClickPhone.ro sau de la sau prin intermediul serviciilor noastre, nu va crea o garantie care nu este stipulata expres in Regulile de Utilizare.

Limitari ale raspunderii: Afirmati in mod expres ca ati luat cunostinta si sunteti de acord ca site-ul ClickPhone.ro nu va fi raspunzator pentru nici un fel de pagube directe, indirecte, accidentale, la pagube de profit, sau alte pierderi intangibile sau icomensurabile (chiar daca ClickPhone.ro a fost inainte informata de posibilitatea aparitiei unor asemenea pierderi), rezultand din: utilizarea sau imposibilitatea utilizarii serviciilor site-ului, informatii sau servicii achizitionate sau obtinute sau mesaje primite sau tranzactii incepute prin sau de pe site-ul ClickPhone.ro, acces neautorizat la contul ClickPhone, declaratii sau actiuni a oricarei terte parti asupra serviciilor site-ului, orice alta problema legata de serviciile site-ului.

Instiintari: Instiintarile catre utilizatori pot fi facute pe cale electronica, telefonica sau postala. Site-ul mai poate face notificari cu privire la schimbarea Regulilor de Utilizare sau alte chestiuni prin afisarea de instiintari catre utilizatori in mod general in cadrul serviciilor.
Va transmitem notificari si informatii vitale functionarii continue si in siguranta a serviciilor de telefonie oferite, conform ACORDului de prelucrare a datelor cu caracter personal, în conformitate cu Directiva UE 680/2016, si cu acordul dvs. explicit in acest sens.
ClickPhone isi rezerva dreptul de a modifica preturile fara o instiintare in prealabil.
Pretul serviciilor exprimat in euro nu contine TVA. TVA ul se plateste la achizitionarea creditului.

Publicitate si promotii:ClickPhone.ro urmeaza campanii publicitare si promotii atat prin bannere afisate pe site. Odata cu crearea contului, acordati ClickPhone.ro dreptul de a rula astfel de campanii publicitare sau promotionale. Tipul, modul si marimea spatiului alocat pentru publicitate de catre ClickPhone.ro poate fi schimbat in orice moment cu sau fara notificarea prealabila a utilizatorilor. Corespondenta sau afacerile sau participarea in promotiile campaniilor de publicitate gasite pe sau prin intermediul site-ului, inclusiv plati sau livrari ale unor bunuri sau servicii si orice alte conditii, termene, garantii sau reprezentari asociate cu astfel de relatii sunt numai in responsabilitatea dumneavoastra si a acestui tip de campanii. Sunteti de acord ca site-ul ClickPhone.ro nu este raspunzator si nu va fi tras la raspundere pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel, rezultat din astfel de relatii sau rezultat din prezenta unor astfelde campanii publicitare de pe site.

Protectia datelor cu caracter personal.Cerintele indeplinite de Caro Network SRL in conformitate cu  Directivei UE 680/2016 privind protectia persoanelor fizice referitor la prelucrarea datelor cu caracter personal sunt prevazute in documentele din rublica Protectia datelor cu caracter personal
Trebuie sa va dati ACORDUL de prelucrare a datelor cu caracter personal în conformitate cu Directiva UE 680/2016, asa cum este prevazut in  documentul ACORD de prelucrare a datelor cu caracter personal prin activarea in permanenta a campurilor DA -imi dau din contul dvs.

Furnizarea datelor solicitate si ACORDUL dvs. sunt obligatorii derularii serviciilor de telefonie. Refuzul furnizarii datelor sau dezacordul dvs. va conduce la imposibilitatea accesarii contului clickPhone, neîncheiarea contractului la distanta si implicit imposibilitatea livrarii serviciilor telefonice.

Abuzuri si fraude: Orice abuz referitor la utilizarea serviciilor oferite de noi, exploatarea unor bug-uri sau a altor metode de a frauda sistemul de taxare vor fi rezolvate pe cale amiabila, in caz contrar vom sesiza frauda Directiei Generale de Combatere a Crimei Organizate din cadrul Inspectoratului General al Politiei.