Protectia datelor personale

I. Numele/Denumirea operatorului

SC CARO NETWORK SRL cu sediul social in Str.Avram Iancu nr.22, Sector 2 Bucuresti, C.U.I. 17072761, Inregistrata la Registrul Comertului Bucuresti cu nr. J40/21801/2004, telefon 031.005.50.50, email: office@caronet.ro, denumita in continuare Caro este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub nr. 2785.

II. Categorii de persoane

Caro - prelucrează administreaza si pastreaza datele datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră in conditii de siguranta, în funcţie de scopul prevazut la secţiunea III.

III. Scopul colectarii şi prelucrării.

Servicii de comunicaţii electronice - conceptul de „comunicaţii electronice" înglobează toate sistemele de transmisie şi echipamentele de comutare sau rutare, precum şi orice alte resurse, care permit transportul semnalelor prin fir, radio, fibră optică sau orice alte mijloace electromagnetice. Această definiţie acoperă reţelele fixe (cu comutare de circuite sau de pachete, inclusiv Internet) şi reţelele mobile terestre, reţelele de comunicaţii prin satelit, reţelele utilizate pentru transmiterea comunicaţiei audiovizuale şi reţelele de cablu TV.
Scop specific entităţilor furnizoare de servicii de comunicaţii electronice (telefonie, radiocomunicaţii, internet, televiziune prin cablu) şi celor care oferă servicii prin intermediul internetului (comerţ on-line, concursuri on-line).

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice Caro are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale care îi sunt furnizate despre categoriile de persoane fizice prevazute la secţiunea II.
Scopul colectării datelor: Sunteţi obligat(ă) să furnizaţi datele solicitate, acestea fiind necesare pentru:

 • Semnarea Contractului de furnizare de servicii date internet.
 • Emiterea de documente fiscale (facturi, chitante, etc.)

Refuzul dvs. determină imposibilitatea emiterii documentelor sus mentionate si deci imposibilitatea oferirii serviciului noustru
Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi sunt comunicate numai organelor de control abilitate

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale şi dreptul de a vă adresa justiţiei. Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată catre SC Caro Network SRL la sediul nostru sau prin e-mail la office@caronet.ro in atentia Domnului Andrei Bucur. De asemenea, vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei. Dacă unele din datele despre dumneavoastră sunt incorecte, vă rugăm să ne informaţi cât mai curând posibil.

De ce ClickPhone?

GRATIS primesti numar de Romania
GRATIS pentru apelurile primite
GRATIS in reteaua ClickPhone
GRATIS cand esti in roaming

Testati gratuit timp de 10 zile calitatea HD a convorbirilor ClickPhone!
Puteti primi oricate apeluri doriti.
Nu puteti suna daca nu aveti credit.
Dupa 10 zile, daca doriti sa pastrati numarul e suficient sa reincarcati cu 5 euro (valabil 1 an, echiv. a 500 de minute de convorbiri in retelele fixe din Romania sau in Italia/Germania/Franta/UK etc).

Cum functioneaza

Vreau cont

Suna acum prin ClickPhone!

1. Creeaza-ti un cont nou
2. Conecteaza-te in contul tau
3. Instaleaza-ti telefonul
4. Cumpara credit
5. Suna la cele mai mici tarife

Verifica rapid tariful ClickPhone

Fan Facebook?

facebook Creeaza un cont nou folosind
profilul tau de Facebook

Ce parere au clientii nostri?

 • COSTEL GIURGIU
  am fost placut impresionat de disponibilitatea echipei click phone in rezolvarea problemelor de conectare. este o echipa ok.
 • Anonim
  site simplu, toate informatiile usor de gasit, raport calitate / pret excellent, seriozitate, metoda de plata sigura (inspira incredere)
 • Anonim
  foarte usor si rapid la incarcarea online. nota: fb.
 • Anton Opritescu
  promptitudine in alimentarea contului. de la plata efectiva nu a durat mai mult de 5 min pana la alimmentarea contului
 • Anonim
  este ok se poate incarca repede prin plata cu card dar ar fi bine si prin telefonia mobila sa sepoata incarca.
 • Lucian Sarbu
  optiuni de plata multiple, serviciu ireprosabil. recomand tuturor celor interesati. este o solutie buna de telefonie voip, nu am avut probleme
 • Adrian Ficker
  cel mai mult mi-a placut ca a functionat corect.
Visa MasterCardPayPalBanca Transilvania 24 onlineBCR Online Zebra PayQIWI
Afiseaza mesaj